понеділок, 27 серпня 2012 03:42

За танцем жінки визначили коли вона може завагітніти

За танцем жінки визначили коли вона може завагітніти

В період овуляції жінки виглядають більш привабливими в очах чоловіків, відзначає El Mundo. Ще одне підтвердження - публікація в у виданні "Personality and Individual Differences", пояснює журналістка Айноа Іріберрі.

Вчені з Геттінгенського університету уклали: при овуляції у жінок невловимо міняється постава. "Чоловіки, схоже, підсвідомо зчитують з рухів жінки інформацію про фазу її фертильності", - розповіли автори дослідження в інтерв'ю LiveScience.

Експериментатори попросили 48 жінок 19-33 років потанцювати під одну і ту ж музику. Потім приблизно 200 чоловікам продемонстрували кадри, де танцюючі були зображені у вигляді відретушованих силуетів (щоб зменшити зовнішні відмінності). "Чоловіків попросили просто вибрати найпривабливіших жінок. Більш високу оцінку отримали саме жінки на піку овуляції", - повідомляє видання. Вчені припустили, що перепади естрогену в організмі певним чином впливають на м'язи і зв'язки.

Зараз ви читаєте новину «За танцем жінки визначили коли вона може завагітніти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути