четвер, 08 вересня 2011 09:54

Уперше в світі британка народила трьох дітей з різних яйцеклітин

Уперше в світі британка народила трьох дітей з різних яйцеклітин

32-річна Кетрін Каннінган з Манчестера народила трьох різних дітей. За словами вчених, це досить рідкісний випадок, коли трійнята абсолютно не схожі одне на одного. Примітно: зачаття відбувалося природним способом. Звичайно ж внаслідок ЕКО (екстракорпоральне запліднення - метод подолання безпліддя, що передбачає отримання яйцеклітини з організму жінки або переміщення заплідненої яйцеклітини в організм жінки) настає багатоплідна вагітність, зазначає The Daily Mail.

Згідно зі статистикою, вірогідність зачаття трійні з трьох яйцеклітин, одночасно запліднених, дорівнює 1 до 25000. Жінка народила дітей у Шпиталі Святої Марії. Для цього довелося застосувати кесарів розтин. На той момент у Кетрін Каннінган уже була дочка.

Варто зазначити, коли жінка була ще вагітною, сканування виявило лише два серцебиття. Лише через деякий час з'ясувалось: у неї буде трійня. З тієї причини, що це були, по суті, три незалежні вагітності, й у кожної дитини була своя плацента, жінка важко переносила вагітність через надмірну вагу.

Зараз ви читаєте новину «Уперше в світі британка народила трьох дітей з різних яйцеклітин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути