четвер, 02 лютого 2012 17:40

"Стів Джобс" прорекламував планшет Android на Тайвані

"Стів Джобс" прорекламував планшет Android на Тайвані

Тайванські рекламісти використовували образ покійного Стіва Джобса, щоб прорекламувати планшет Action Pad на базі Android. Про це повідомляє Reuters.

У рекламі роль Стіва Джобса зіграв тайванський комік А Кен (Ah-Ken). У ролику комік одягнений у звичайний одяг Джобса - темну водолазку і світлі джинси. Він також зображений з ангельськими крилами і німбом над головою. При цьому ім'я Джобса або назва корпорації Apple в ролику не згадується.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стів Джобс перед смертю читав лист Білла Гейтса

Актор, який грає Джобса, зображує засновника Apple на презентації нового планшета. Він дістає з кишені Action Pad, зроблений на базі Android, показує його функції та додає в кінці: "Нарешті я можу пограти на іншому планшеті". Ролик був випущений з англійськими субтитрами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стів Джобс дев'ять місяців відмовлявся лікуватися від раку

Як повідомляє портал Droid Matters, ролик викликав багато критики на сайті YouTube. Багато користувачів назвали його позбавленим смаку, а деякі навіть закликали до бойкоту компанії. Представниця компанії Action Electronics, яка виробляє Action Pad, Челсі Чен (Chelsea Chen) заявила, що оскільки Стів Джобс завжди представляв людям корисні речі, такі як продукти Apple, "його образ можна використовувати для реклами інших корисних речей". Вона також зазначила, що компанія не намагалася використовувати в своїх намірах смерть Джобса або посміятися над ним.

Челсі Чен заявила, що поки не отримувала жодних коментарів від компанії Apple.


Зараз ви читаєте новину «"Стів Джобс" прорекламував планшет Android на Тайвані». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути