субота, 28 січня 2012 12:37

Стів Джобс перед смертю читав лист Білла Гейтса

Стів Джобс перед смертю читав лист Білла Гейтса

Засновник компанії Apple Стів Джобс перед своєю смертю перечитував лист конкурента Білла Гейтса, який створив корпорацію Microsoft, повідомляє ТСН.ua.

Цей лист дружина Джобса Лора виявила на його ліжку біля подушки, і зробила висновок, що Стів перечитував послання в останні хвилини свого життя.

Факт існування цього листа підтвердив і сам Гейтс. Під час зустрічі з учнями однієї зі шкіл Лондона засновник компанії Microsoft Білл Гейтс розповів, що незадовго до смерті Джобса він дійсно послав йому прощальний лист. При цьому він підкреслив, що зробив це не в знак примирення, бо вони зі Стівом і не ворогували. За словами Гейтса, у своєму останньому листі до Джобса він написав, що той може пишатися своїм внеском у розвиток комп'ютерних технологій і тим, що йому вдалося створити таку компанію, як Apple.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Головна проблема Microsoft у тому, що вони абсолютно не мають смаку", - Стів Джобс

Він також писав про те, що був щасливий познайомитися з дружиною і дітьми Стіва, повідомляє "The Daily Telegraph". У свою чергу, дружина Джобса попросила Гейтса не читати біографію її чоловіка, яку написав колишній редактор "The Time" Уолтер Айзексон. Вона попередила, що в книзі відносини між двома геніями цифрової епохи представлені в спотвореному вигляді.

Зазначимо, у цій біографії засновник Apple постає не стільки генієм цифрового світу, скільки тираном з досить дивними звичками і поглядами на життя. У своїй книзі Айзексон пише, що Джобс ненавидів Білла Гейтса, і наводить один з епізодів їхньої зустрічі невдовзі після виходу в світ операційної системи Windows. В операційній системі був використаний той же графічний користувацький інтерфейс, що й у Macintosh. Це й стало причиною їх сварки та конфліктів.

Нагадаємо, Стів Джобс помер 5 жовтня цього року у віці 56 років від раку підшлункової залози.

Зараз ви читаєте новину «Стів Джобс перед смертю читав лист Білла Гейтса». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути