вівторок, 28 січня 2014 11:30

Школярі Вінниці ходять обідати в захоплену облраду

Школярі Вінниці ходять обідати в захоплену облраду

"Бачили по телевізору як в нас захопили облраду. Сьогодні з дівчатами пішли туди на розвідку, - розповідає вінницька школярка Світлана. Її школа неподалік від центру. - Пропускають туди без проблем, ніяких перепусток не треба. В столовій можна безплатно взяти бутерброди і чай. Останній раз як ходили то набрали ще й в торбину для однокласників."

Каже бутерброди нарізають з трьома видами ковбаси, буває м'ясо і два види сиру. На столах можна взяти безкоштовне печиво і цукерки.

"За день в обласній раді годуємо близько 500 людей, - розповідає співголова народної вінницької ради Олексій Фурман.  - Їжі вдосталь, бо люди зносять власні харчі. Несуть ковбасу, сало, запечене м'ясо, тушенку, крупи й капусту. Цілі організації здають кошти на потреби народної ради. Двічі на день ми готуємо гарячі страви на кухні в їдальні. Це борщ або супи. Бутерброди на столах є постійно. Те що школярі заходять - не бачив, але забороняти не будемо."

Підприємливі школярі почали навіть торгувати бутербродами.

"Бутерброд з ковбасою і сиром продавали по 50 копійок, подібні в нашій їдальні продають за 2 гривні, - додає школярка. - Але ковбаса там несмачна, резинова, а тут добра. Відчувається, що дорога. Знаю дехто за сьогодні на бутіках наторгував близько 50 гривень."

Зараз ви читаєте новину «Школярі Вінниці ходять обідати в захоплену облраду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути