понеділок, 27 січня 2014 19:27

Пропозиція, яку зробив Янукович Кличку і Яценюку була неочікуваною для "регіоналів" - Герман

Пропозиція, яку зробив Янукович Кличку і Яценюку була неочікуваною для "регіоналів" - Герман
Ганна Герман. Фото: ru.tsn.ua

Пропозиція президента Віктора Януковича щодо міністерських посад для Арсенія Яценюка і Віталія Кличка стала неочікуваною для депутатів з Партії регіонів.

Про це розповіла "регіоналка" Ганна Герман журналістам на брифінгу перед круглим столом щодо врегулювання ситуації в Україні, передає кореспондент Gazeta.ua

"Президент зробив опозиції пропозицію, на яку навіть ми не сподівалися. Треба зараз думати, що зараз з цим робити. Якщо опозиція відмовляється від цієї пропозиції, значить опозиція відмовляється від мирного розвитку подій. Це дуже серйозно", - розповіла Герман.

Вона зазначила, що сьогодні під час круглого столу думали домовитись з опозицією працювати завтра у Верховній Раді без "спектаклів і протестів".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Регіонал": спроби мітингувальників захопити приміщення Сумської ОДА зазнали краху

"Щоб завтра не демонстрували протестів і не робили спектаклів, а проголосувати картками. В тому числі йшлося і про ці закони, які були свого часу проголосовані руками. Хотіли з внесенням поправок поставити їх на законне голосування картками. Якийсь закон набере голоси, якийсь не набере. Ми хотіли про це сьогодні говорити. Дуже хочемо, щоб завтра були реалізовані пропозиції, які президент подав до опозиції, як шлях до компромісу", - додала Герман.

Нагадаємо, що сьогодні о 16.00 розпочався круглий стіл за участю колишніх президентів України щодо врегулювання ситуації в країні. Проте президент Віктор Янукович і лідери опозиції на ньому не з'явилися.

Зараз ви читаєте новину «Пропозиція, яку зробив Янукович Кличку і Яценюку була неочікуваною для "регіоналів" - Герман». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути