понеділок, 30 вересня 2013 12:42

Палаючі каскадери і трюки "Жигулів" у повітрі — у Києві пройшло "Бігфутшоу"
16

Фото: Фото: Ольга Каменєва

В неділю на столичному Льодовому стадіоні пройшло "Бігфутшоу". Трюки перед глядачами показали українські каскадери та величезні машини висотою до шести метрів. Їх називають бігфутами.

Каскадери на "Жигулях" перескакували через вогняні кільця, розганялись до ста кілометрів, різко пригальмовували, перекидалась в повітрі та загорялись під час маневрів. А в англійського бігфута марки "Форд" рев мотора рівнявся до реву літака "Боїнга". Окрім цього на шоу виступив і єдиний український бігфут на прізвисько "Мазай".

У березні цього року він допомагав звільняти всі види транспорту в засніженому Києві.

"Для всіх трюків спеціально купуємо "Жигулі", бо вони дешеві. Одна машина нам обходиться у 600-800 доларів. Скуповуємо в населення. Вони раді, що хоч якусь копійчину заробляють, а ми радіємо, бо маємо на чому працювати. Якщо машина під час трюку розбивалась зовсім, то йде під крушіння. Якщо більш-менш ціла, підфарбовуємо і їздимо далі. Щоб трюк повністю вдався — готуватися треба щонайменше два місяці", - відмічають каскадери.

Зараз ви читаєте новину «Палаючі каскадери і трюки "Жигулів" у повітрі — у Києві пройшло "Бігфутшоу"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути