пʼятниця, 27 січня 2012 10:54

Найпопулярнішою інтернет-газетою в світі стала The Daily Mail

Найпопулярнішою інтернет-газетою в світі стала The Daily Mail

Британський сайт The Daily Mail став найпопулярнішою інтернет-газетою в світі.

У цьому році британському виданню вдалося обігнати за популярністю американський сайт The New York Times. За грудень минулого року сайт Mail Online, на якому публікує свої новини The Daily Mail, відвідали близько 45,3 мільйона осіб, а сайт NYTimes - 44,8 мільйона.

Як повідомив головний редактор сайту Мартін Кларк, зростання відвідувачів на сайті стався за рахунок американської аудиторії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Роналду визнали найпопулярнішим футболістом планети

Представниця NYTimes Ейлін Мерфі, обурилася тим, що дослідники приписали до рейтингу конкурента відвідуваність їх окремого сайту про фінанси This is Money. Мерфі зазначила, що так само NYTimes міг би порахувати спільну відвідуваність свого основного сайту, який належить йому Boston Globe, щоб обігнати The Daily Mail. Вона впевнена, що NYTimes залишається головною інтернет-газетою в світі.

Разом з Mail Online і NYTimes в п'ятірку найбільш відвідуваних інтернет-газет увійшли USA Today, сайти газет The Tribune і The Guardian.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Янукович і вінок став одним з найпопулярніших російських роликів (ВІДЕО)

Сайт The Daily Mail був запущений у нинішньому вигляді лише три роки тому. Основну увагу газета The Daily Mail приділяє новинам шоу-бізнесу і скандальним історіям.

При цьому в своїй друкованій версії The Daily Mail поступається за популярністю іншому британському таблоїду The Sun, наголошується в дослідженні компанії comScore.

Зараз ви читаєте новину «Найпопулярнішою інтернет-газетою в світі стала The Daily Mail». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути