понеділок, 27 травня 2013 14:10

На марші наречених у Полтаві 200 дівчат станцювали "Гарлем Шейк"
15

Фото: Фото: Сергій Рибалко

Близько 200 дівчат у весільних сукнях станцювали молодіжний танок "Гарлем Шейк" під час параду наречених у Полтаві 26 травня. Двоє дівчат одягли на голови сміттєві пакети. Стрибали в ритм на весь світ відомої мелодії, поруч розмахувала руками наречена в помаранчевій касці й спецівці, накинутій на пишну сукню. Її постійно штовхала в плече жінка в червоній новорічний перуці з ріжками, в руках тримала пластикову мітлу, робила вигляд, що замітала підлогу.

"Круть, минулого року такого не було, - розповіла одна з наречених Марина Іршицька. - Організатори поставили на голосування, який танець ми б хотіли станцювати. Більшість сказали, що саме це дійство буде найкращим. І, справді, нереально весело".

Акцію влаштував весільний журнал "Брайд". Почалась об 11.30 в корпусному парку, зібрались дівчата та жінки у весільних сукнях - найбільше молоді від 18 років.

"Мені вже 75 років, але в душі молода, сюди третій рік підряд ходжу, - повідомила найстаріша учасниця параду Софія Демченко. На марш прийшла в просторому літньому платті, кедах. - Діти мої підтримують таку ініціативу. От, донька сьогодні вранці розбудила допомогла вдягтись й зробити макіяж".

Наречені колоною пройшли центральною вулицею міста. Дорогою співали пісню "О, боже, какой мужчина" й вигукували речівку: "Мы девчонки просто класс и сегодня марш у нас, где б найти нам мужиков, настоящих женихов". Більша частина учасниць самі пошили собі весільні сукні.

"Прийшла сюди вперше, щоб натякнути хлопцю про весілля. Ми з ним вже п'ять років живемо у громадському шлюбі, а він й досі не зробив пропозиції, - розповіла наречена в білій пишній сукні з вишитими трояндами, себе не назвала. - Для цього й плаття пошила, хоча за освітою економіст. Та оригінальною не вийшла, бо тут самокрій на кожній другій".

Одна з дівчат в золотистій спідниці й квітчастим корсетом, до фати причепила невеликого жовто-коричневого капелюха. Навпроти біля сцени натовп дітей вишикувався щоб сфотографуватись з Євгенією Коцегуб в пишній чорній весільній сукні із яскраво-червоною фатою, на плаття витратила два тижні. В тіні алеї сперлася на паркан наречена у рок-стилі - білявка в білій майці з повздовжними розрізами на спині, з-під неї проглядав чорний бюстгальтер, на шию вбрала шкіряний ланцюг, на руки - байкерські шкіряні рукавиці.

Частина жінок прийшли з власними дітьми, доньок одягли в бальні плаття, хлопців у костюми.

"З мамою тут другий раз, мені тут нравиться, бо можна бігать і танцювать, - поділилась восьмирічна Аліна. - А за те, що я прийшла, мені подарили грамоту".

Організатори влаштували нареченим безкоштовну фотосесію на аеродромі й Ботанічному саду.

"Фотографій на руки не дадуть, бо фотографи не осилять такий об'єм робіт. Частину викладуть на сайті журналу "Брайд". Якщо на них знайду себе, вивішу в "Контакті", - поділилась Наталія Григоренко. - Але то для мене не головне. Парад наречених, це свято створення сім'ї, доброти, чистоти й жіночої ніжності".

В кінці свята, жінкам вручили подарунки, знижки на купівлю весільних суконь, облаштування декору, купівлю солодощів. Марш наречених проходить у Полтаві четвертий рік поспіль.

Зараз ви читаєте новину «На марші наречених у Полтаві 200 дівчат станцювали "Гарлем Шейк"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути