четвер, 16 травня 2013 13:09

Як зробити весілля незабутнім, оригінальним і незвичним

Менеджери 26-річні Олег та Надія Левчук із Кам'янця-Подільського на Хмельниччині відгуляли весілля у серпні минулого року у ресторані місцевого чотиризіркового готелю "Клеопатра".

"Багато варіантів перебрали. Хоч багато гостей не звали, на 80 чоловік хотілося якогось грандіозного і вишуканого залу. Шукали приміщення через інтернет, знайомих, особисто заглядали у ресторани. І зупинилися на "Кришталевій Залі" у готелі "Клеопатра". Вона світла, простора на понад 200 квадратних метрів, у пастельних теплих тонах, з глянцевою підлогою та дорогими кріслами у стилі бароко, - розповіла Надія Левчук. - Дуже багато знайомих тут відгуляло своє весілля. Навіть здалеку приїжджають молодята. Наше місто дуже приваблює. Багате на архітектурні пам'ятки, є стародавній замок. Кожен мріє в такому одружитися. Не даремно у нас щороку організовують масштабний парад наречених".

"Гарно засервірували столи до найменшого кутика серветки. А для наречених стіл був просто шикарний з живими білими трояндами. Страви подавали просто бежественні. Був тартар з телятини, молода запечена свинка, фарширована риба, форель-гриль під лимонним соусом, а найбільше дітвора і гості були у захваті від шоколадних фонтанів. Музикантів ми своїх запрошували, але можна було скористатися послугами професійних музикантів, які працюють у ресторані. Вони віртуозно грають на скрипці, саксофоні та роялі", - зауважила Надія.

Чотиризірковий готель "Клеопатра" має два ресторани: "Залу Кришталеву" на 80 осіб та "Перлинову" на 300 осіб. Вони розташовані в старовинній будівлі 18 століття в самому центрі старої частини Кам'янця-Подільського.

Торік влітку готель відвідала знімальна група телевізійного проекту "Ревізор". Ведуча Ольга Фреймут скуштувала ресторанних страв, які замовляла в номер та високо оцінила заклад - нагородила відзнакою "Ревізор рекомендує".

Перед входом у готель споруджений фонтан, є літній майданчик. Для гостей на території облаштована приватна безкоштовна автостоянка. У самому готелі можна забронювати номер. Найдешевший коштує 500 грн, найдорожчий — 1200. Комфортабельні номери обладнані кондиціонером, сейфом, інтернетом, а також що найбільш приємно всі гості готелю можуть безкоштовно користуватись більярдом, боулінгом і басейном.. Бронювати номери можна на сайті: www.kleopatra-kp.com.

"Це дуже зручно. До нас на весілля приїхали родичі із Запоріжжя, Києва. Вдома у двокімнатці їх всіх би точно не розмістили. А у готелі гостям було зручно і комфортно. На сніданок їм подавали "шведський стіл". Дехто залишився на кілька днів, щоб відпочити, погуляти містом. Ми самі також замовили у готелі номер для молодят. Вдень ніжилися у басейні, проходили оздоровчі процедури. У готелі є сауна, гідромасажна ванна та турецька лазня. На вечір з гостями збиралися в ірландському барі, де нам подавали напої та легку закуску. Також вечорами у готельному клубі "Диско-бочка" організовують дискотеки, вечірки з різними розважальними програмами. Ми відрвалися на повну" — додав Олег Левчук.

Готель "Клеопатра" пропонує організувати молодятам вишукане весілля, а гостям гарантує незабутній відпочинок.

Адреса: м. Кам'янець-Подільський, вул. Татарська, 19.

Детальніша інформація за тел: (03849) 9-06-98, (03849) 9-19-31 або на сайті www.kleopatra-kp.com

Зараз ви читаєте новину «Як зробити весілля незабутнім, оригінальним і незвичним». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 2164
Голосування Де ви плануєте провести новорічні свята?
  • У Карпатах
  • На гірськолижному курорті у Європі
  • Поїду в теплі краї
  • Удома
  • Я працюватиму на Новий рік
  • Інша відповідь (у коментарях)
Переглянути