понеділок, 10 жовтня 2011 08:50

Мера Лондона використали в рекламі сайту зрад

Мера Лондона використали в рекламі сайту зрад

Фотографію мера Лондона Бориса Джонсона використовували в рекламі сайту знайомств Ashley Madison, який створений спеціально для людей, що перебували в шлюбі. Про це повідомляє Campaign.

Світлина мера, розміщена на білборді Ashley Madison, супроводжується підписом: "Роман на стороні вам гарантовано! І ??не важливо, як ви виглядаєте". Очікується, що білборд провисить у лондонському районі Кемден ще два тижні.

У Ashley Madison зазначили, що Борис Джонсон втілює в собі ідеального клієнта компанії: "він один з тих зайнятих, заможних людей, які заходять на наш сайт щодня". Раніше британська преса кілька разів повідомляла про зради Джонсона своїй дружині, і навіть знайшла в нього позашлюбну дочку.

Як пише сайт TNT magazine, Борис Джонсон збирається подати на агентство в суд. Представники агентства вже повідомили, що не бояться судових переслідувань.

Компанія Ashley Madison займається організацією таємних зустрічей для одружених людей під слоганом "Життя коротке. Заведи інтрижку". Сайт був запущений 2002 року в США. На сайті зареєстровано більше 15 мільйонів людей з 15 різних країн. На британський ринок агентство прийшло рік тому.

Зараз ви читаєте новину «Мера Лондона використали в рекламі сайту зрад». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути