середа, 04 листопада 2009 16:13

Мер Лондона врятував відомого режисера від вуличної банди

  Френні Армстронг
Френні Армстронг

Мер Лондона Борис Джонсон (Boris Johnson) прийшов на допомогу відомій кінодокументалістці, що зазнала нападу вуличної банди.

Френні Армстронг (Franny Armstrong) поверталася додому в Північному Лондоні, коли її оточила банда дівчат у толстовках (довгих чоловічих сорочках, які носять поверх штанів. - ред). Жінка покликала на допомогу велосипедиста, який проїжджав, а він виявився мером британської столиці.

Як описує інцидент The Daily Mail, Джонсон припинив прогулянку і з криком "Що ж ви робите?" наблизився до дівчат. Одна з нападників кинула залізний прут, і банда кинулася навтіки. Як повідомляє The Daily Telegraph, Джонсон підняв шматок арматури і з ним переслідував хуліганок до наступного кварталу, після чого повернувся і наполіг на тому, щоб проводити постраждалу жінку додому.

На наступний день після інциденту Джонсон пообіцяв очолити боротьбу зі злочинністю і зробити вулиці Лондона безпечнішими.

"Він був моїм лицарем на блискучому велосипеді", - сказала Армстронг про столичного градоначальника.

Кінорежисер зазначила також, що вона не згодна з політикою Бориса Джонсона і на торішніх виборах голосувала за його конкурента Кена Лівінгстона (Ken Livingstone). Однак в небезпечній ситуації в темному провулку від консерватора Джонсона виявилося більше користі, ніж від лейбориста Лівінгстона, зізналася вона.

За матеріалом: Лента.Ру

Зараз ви читаєте новину «Мер Лондона врятував відомого режисера від вуличної банди». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути