четвер, 04 червня 2009 21:42

Мер Лондона провалився в воду, показуючи, як треба очищати річку

Мер Лондона провалився в воду, показуючи, як треба очищати річку
Мер Лондона Борис Джонсон по груди провалився в річку, відкриваючи кампанію по заклику добровольців на очищення столичних вод від сміття і рослин-паразитів. Інцидент, швидше комічний, аніж драматичний, стався в окрузі Льюїшем на південному сході британської столиці, через квартали якого протікає невелика річка Пул.

Джонсон у вільному одязі та коротких гумових чоботях, озброєний довгою палицею і мішком, особисто показував волонтерам, як слід діставати сміття і складати його в мішок, але раптово ступив з мілководдя в глибше місце.

Вибратися з покритою ряскою річки і пробратися через чагарники гімалайського бальзаміна мерові допомогли добровольці.

Сам градоначальник анітрохи не переживав через своє падіння в річку і навіть в мокрому одязі відчував себе досить упевнено. Пізніше, на питання журналіста "Як вода?" Джонсон відповів: "Дуже освіжає! Рекомендую".

Борису Джонсону - відомому політикові в рядах торі, а також популярному в нещодавньому минулому журналістові - почуття гумору не відмовляло ніколи.

Додамо, що і сміливості йому не позичати. Днями мер об"їжджав свою "вотчину" на велосипеді, щоб особисто подивитися, як можна поліпшити велосипедну інфраструктуру міста. Виїзд ледь не закінчився трагедією: Джонсона ледь не збила вантажівка, що мчалася на всіх парах.

Градоначальник заявив, що цей інцидент тільки підкреслив необхідність створення безпечних велосипедних доріжок. "Я налаштований зробити англійську столицю найкращим містом в Європі для велосипедистів", - сказав він.

NEWSru.com

Зараз ви читаєте новину «Мер Лондона провалився в воду, показуючи, як треба очищати річку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути