четвер, 25 червня 2009 12:38

Майкл Джексон повернеться на сцену в комп"ютерній грі

Майкл Джексон повернеться на сцену в комп"ютерній грі

Голландський геймерський сайт Gamed.nl дізнався про те, що продюсерська компанія Майкла Джексона MJJProductions почала розробку нової відеогри. В основу проекту нібито ляже повернення співака на світову поп-сцену.

Робота над проектом повинна закінчитися наприкінці 2009 року, коли серія шоу Джексона в лондонській O2Arena, присвячена відновленню його кар"єри, буде в самому в розпалі. Нова гра, назва якої не повідомляється, може з"явитися у продажу в грудні - безпосередньо перед різдвяними святами. Ніяких подробиць про сюжет гри не повідомляється.

За інформацією Clashmusic, нова гра, на створення якої MJJProductions надихнуло бажання Джексона знов зайнятися музикою, буде випущена для NintendoWii, Playstation 2 і Playstation 3.

В кінці 1980-х років Sega випустила гру за мотивами музичного фільму "Місячний подорожній" ("Moonwalker"), що розповідає історію кар"єри Джексона. Головною метою аркади "Moonwalker" була боротьба зі всілякими ворогами - геймер повинен був кидати в них білі капелюхи, захищаючи таким чином свого вихованця, шимпанзе на ім"я Бабблз.

Майкл Джексон оголосив про своє повернення на сцену в березні 2009 року. Спочатку планувалося, що співак дасть 10 концертів в Лондоні, проте у зв"язку з високим інтересом до заходу, кількість шоу була збільшена до 50. Всі квитки на ці концерти були розпродані за декілька годин.

Організатори виступів виконавця перенесли декілька перших травневих концертів Джексона на сцені O2Arena. Перший концерт-шоу, призначений на 8 липня, перенесли на 13 липня. Відповідно виступи співака, заплановані на 10, 12 і 14 липня відбудуться 1, 3 і 6 березня 2010 року.

Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Майкл Джексон повернеться на сцену в комп"ютерній грі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути