пʼятниця, 06 березня 2009 13:53

Майкл Джексон перед закінченням кар"єри заробить $70 млн

Легендарний музикант Майкл Джексон дав в Лондоні прес-конференцію, на якій повідомив про свій намір дати в лондонській залі 02 Arena низку концертів. Виступи, заплановані на липень цього року, стануть фінальним акордом в музичній кар"єрі короля поп-музики. "Це дійсно все. Ці лондонські концерти стануть моїм останнім виступом - завіса опускається. Побачимося в липні", - цитує агентство АР слова співака.

Джексон був одягнений в чорний жакет зі срібною вишивкою та традиційні чорні окуляри. Під час прес-конференції Джексон не повідомив, скільки саме концертів він має намір дати в 02 Arena. Згідно раніше опублікованій попередній інформації, йдеться про 30 виступів.

Останнє турне Майкла Джексона пройшло в 1996-97 роках, коли він дав 82 концерти в 58 містах. Востаннє співак вийшов на сцену в 2006 році на церемонії вручення премій World Music Awards в Лондоні: він заспівав лише декілька рядків з пісні We Are The World.

Журналісти Sky News вважають, що повернення Джексона на сцену викликане економічними причинами і складним фінансовим положенням співака. Нагадаємо, з цієї ж причини співак планує влаштувати розпродаж своїх особистих речей, запланований на кінець квітня.

За оцінками експертів, майбутні концерти повинні принести йому близько 50 мільйонів фунтів стерлінгів (більше 70 мільйонів доларів).

За матеріалами NEWSru.com

Зараз ви читаєте новину «Майкл Джексон перед закінченням кар"єри заробить $70 млн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути