вівторок, 14 квітня 2009 11:00

Майкл Джексон продає свої шкарпетки за $600 (ФОТО)
11

У Беверлі Хіллз почався аукціон речей поп-короля Майкла Джексона. На продаж виставлено майже 2000 предметів з життя та творчості співака.

Нещодавно верховний суд Лос-Анджелеса відхилив позов Джексона про заборону аукціону його речей. Продюсерська компанія Джексона MJJ Productions стверджувала, що деякі з майже двох тисяч предметів є "безцінними і непоправними" і надзвичайно дорогі власникові. Ці речі не можна продавати без згоди співака, наполягали позивачі. Суд проте не знайшов підстав забороняти аукціон.

Аукціонний дім Julien"s Auctions отримав дозвіл забрати з ранчо Джексона деякі предмети і потім виставити їх на торги безпосередньо від MJJ Productions. Представник Julien"s висловив подив у зв"язку з позовом, оскільки компанія Джексона фактично найняла їх для продажу нагород, фотографій, одягу, меблів, автомобілів та інших "речей, зібраних впродовж кар"єри", що належали виконавцеві.

Як раніше повідомляла Gazeta.ua, серед найдорожчих лотів аукціону, який проходить в прямому ефірі, - виготовлений на замовлення співака автомобіль "Роллс-Ройс" з ексклюзивними меблями всередині, мотоцикл "Харлі Девідсон" та інкрустована діамантами "Сваровські" рукавиця. Останню оцінюють майже в $20 тис. Джексон продає позолочену нагороду "Амерікан м"юзік евордс". Він отримав її за свій найпопулярніший альбом "Трилер". Також співак планує продати оздоблені коштовним камінням панчохи. У них він знімався в одному з кліпів в образі робота. Для аукціону навіть випустили спеціальний каталог, і всі охочі можуть вибрати собі дрібниці, що сподобались. Стартові ціни помірні: наприклад, шкарпетки з ноги самого Джексона, усипані блискучими стразами, спочатку оцінені в $600-800. Розкішну королівську мантію з яскраво-червоного оксамиту з коміром з горностая, оцінили в $500. Подейкують, що співак також позбудеться воріт своєї каліфорнійської вілли "Неверленд". Він привозив на екскурсії туди десятки дітей. 2005 року Джексона звинуватили у педофілії. Віллу тимчасово закрили. Невдовзі звинувачення зняли. Однак співак не захотів повертатися до будинку. Більшість речей з аукціону були там. Коли минулого року у Джексона закінчився термін застави на маєток, банкіри погрожували виселити співака і продати його будинок за борги. Тоді Майклу вдалося з ними домовитися і отримати черговий кредит. Передбачалося, що він випустить новий альбом і поїде в грандіозне світоветурне, щоб заробити грошей. Проте стан здоров"я співака далеко не в найкращому стані: в останні тижні він зачастив в одну з клінік в Беверлі Хіллз, де він проходить курс інтенсивного лікування. За інформацією, отриманою з лікарні, Джексон дуже серйозно хворий: під час чергової невдалої пластичної операції йому занесли небезпечну інфекцію.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Майкл Джексон продає свої шкарпетки за $600 (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути