четвер, 14 листопада 2013 04:00

Майк Тайсон розповів, як він обманював допінг-тести

Майк Тайсон розповів, як він обманював допінг-тести
Фотл: 4vegan.ru

Американський боксер Майк Тайсон використовував штучний статевий орган, щоб обдурити інспекторів, які брали у нього допінг-проби після боїв.

Як повідомляє lenta.ru з посиланням на британське видання The Daily Mirror, про це сам Тайсон написав у мемуарах "Безперечна правда" (Undisputed Truth), які надійшли в продаж 12 листопада.

Тайсон розповів, що йому доводилося вдаватися до обману на допінг-тестах, бо він постійно вживав кокаїн і марихуану. Ідея використовувати штучний статевий орган з'явилася в Тайсона перед боєм з Лу Саварезе 2000 року. З того часу боксер обманював допінг-інспекторів таким чином після кожного поєдинку.

Тайсон написав, що перед кожним боєм він нюхав кокаїн і курив марихуану, а, коли було потрібно здати допінг-тест, використовував штучний статевий орган, попередньо наповнений чужою сечею. Свій позитивний тест на марихуану після бою з Анджеєм Голотою у 2000 році (тоді боксера оштрафували на 200 тисяч доларів) Тайсон пояснив тим, що людина з його команди не встигла передати йому штучний статевий орган.

У мемуарах Тайсон написав, що вперше спробував кокаїн, коли йому було 11 років, а під час своєї боксерської кар'єри вживав наркотики регулярно. Американець також зізнався, що 2002 року, коли він на прес-конференції укусив британського боксера Леннокса Льюїса за ногу, він зробив це, перебуваючи під впливом кокаїну.

Тайсон в 1987 році (йому було 20 років) став наймолодшим абсолютним чемпіоном світу у важкій вазі за історію боксу. Кар'єра спортсмена перервалася 1992 року, коли йому дали тюремний термін за звалтування. У 1995 році він повернувся на ринг і виступав до 2005 року, але вже не так успішно. Загалом за свою кар'єру Тайсон провів 58 боїв, здобув 50 перемог (44 - нокаутом ) і зазнав шість поразок. Два поєдинки за участю боксера визнані недійсними.

Зараз ви читаєте новину «Майк Тайсон розповів, як він обманював допінг-тести». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути