вівторок, 15 листопада 2011 14:12

Іспанський акваріум пропонує парам обвінчатися в оточенні акул

Серед іспанців стає популярним проведення весільної церемонії в акваріумі Пальма-де-Майорки в оточенні акул.

Акваріум Пальма-де-Майорки - Palma Aquarium - відомий не тільки тим, що містить одну з найбільших і найкращих колекцій коралів у світі, а й тим, що пропонує своїм відвідувачам провести в своїх численних залах весільну церемонію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Молодята з Арізони повінчались під час піщаного шторму

Багатьом це може видатись дивним, але Palma Aquarium дійсно улюблене місце серед молодят Майорки. Саме тут багато з них вважають за краще відзначати одне з найважливіших подій у житті.

Просторі зали, загальна площа яких дорівнює 12 тис. кв. м, багатофункціональні приміщення, розраховані на 120, 140 і 1200 запрошених, ексклюзивні зони, як, наприклад, найглибший в Європі акваріум з акулами Gran Azul або кімната, інтер'єр якої точно відтворює джунглі Амазонки.

Представник акваріуму Летісія Лопе, відповідальна за проведення заходів, вважає, що найбільше клієнти установи цінують "гнучкість і здатність задовольнити будь-який запит".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пара обвінчалась у печері глибоко під землею

"Ми також пропонуємо провести шлюбну церемонію під водою. Такого на острові більше ніде немає. Навряд чи можна забути "так", сказане на глибині 8,5 метри, в оточенні восьми акул і тисяч риб, коли гості та родичі спостерігають за тобою по той бік акваріуму", - сказала Лопе.

Представник акваріуму відзначає, що зараз кількість замовлень на проведення екзотичних весіль зростає. За її прогнозами, в 2012 році акваріум проведе ще більше церемоній одруження, повідомляє Hostel Tur.

Зараз ви читаєте новину «Іспанський акваріум пропонує парам обвінчатися в оточенні акул». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути