вівторок, 11 жовтня 2011 15:25

Дизайнерка із США створює прикраси з розчленованих ляльок Барбі
17

Фото: Фото: www.margauxlange.com

Марго Ланж створює прикраси з частин ляльок Барбі. Вона робить браслети, брошки, кольє та інші вироби з Барбі, Кена та інших ляльок цієї серії.

Нью-Йоркський дизайнер у своїй колекції ювелірних прикрас поєднує частини іграшок зі сріблом і смолами. Ця серія є результатом бажання Марго перетворити продукти масової культури в предмети мистецтва.

Марго Ланж отримала ступінь бакалавра образотворчих мистецтв в Інституті мистецтв Меріленда в 2001 році, де ще тоді вона придумала серію прикрас з пластикових органів. Навчання в університеті для Марго дало концептуальну основу для подальшого розвитку дитячого захоплення ляльками.

"Колись у дитинстві Барбі розпалювала мою уяву. Я поринала в гру і забувала про свої страхи, переживання, якісь затруднення. І таким же інструментом для прояву моїх творчих навичок стала ця іграшка зараз, - розповідає Марго на своєму сайті. - Це дуже символічно - створити щось унікальне з продукту масової поп-культури".

Створенням і виставкою прикрас з частин Барбі Ланж займається близько 10 років. Знімки її прикрас були опубліковані в численних книгах і міжнародній пресі з тематики моди та дизайну. Її роботи представлені в галереях і бутіках по всіх штатах у США і за межами країни. Також прикраси з Барбі знаходяться в приватних колекціях по всьому світу.

Зараз ви читаєте новину «Дизайнерка із США створює прикраси з розчленованих ляльок Барбі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути