вівторок, 14 лютого 2017 16:53

27-річна американка побила рекорд найшвидшої кругосвітньої подорожі
18

Фото: boredpanda.com

27-річна Кассандра Дe Пеколь з Коннектикуту, США, стала першою жінкою, яка відвідала всі 193 суверенні держави. Також побила попередній рекорд найшвидшої всесвітньої подорожі у два рази.

Пригода Кессі називалася "Експедиція 196". В цілому тривала 18 місяців та 26 днів. Старт почався 24 липня 2015 року. Фініш - 2 лютого 2017 року. Подорож коштувала дівчині приблизно $ 198 тис. Грошові затрати покривалися спонсорами.

"Не дивлячись на те, що ви думаєте, експедиція не була легкою", - написала Кассандра на своїй сторінці у Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 22-річна дівчина стала зіркою мережі завдяки сексуальним фотографіям з акулами та китами

Дівчина подорожувала від імені Міжнародного інституту миру завдяки туризму. Частина поїздки була витрачена на зустрічі з політиками та студентами. З метою сприяння основної мети інституту - мобілізація поїздок та індустрії туризму як провідної сили в цілях скорочення бідності.

Наступну подорож Кассандра Дe Пеколь планує до Антарктиди. В червні запускатиме курс для навчання людей, як знайти фінансування для втілення власних мрій та подорожей по світу.

У соціальній мережі Instagram шаленої популярності набула сторінка Get Naked Australia. Австралійці та мандрівники з інших країн діляться оголеними знімками на тлі природи. Зараз на сторінці близько 600 фотографій та більше 70 тис. підписчиків.

Зараз ви читаєте новину «27-річна американка побила рекорд найшвидшої кругосвітньої подорожі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути