вівторок, 24 травня 2016 00:00

Вагітну Вікторію Гапетченко чоловік забив до коми
2

Андрій Буряк дві години бив кулаками вагітну жінку
Фото: ФОТО З САЙТА www.youtube.com
Вікторія Гапетченко з міста Жовті Води на ­Дніпропетровщині два роки терпіла побої другого чоловіка Андрія Буряка. ­Востаннє напав також на її доньку Олександру (на фото)

— Мама кричала, що в неї уже голова розколюється. А він все одно бив її ­кулаками. Я спитала, чи визивать "скору". А той дістав пістолета і вистрелив у неї. Попав у ліву грудь, — розповідає 11-річна Олександра Гапетченко з міста Жовті Води на Дніпропетровщині про свою матір 30-річну Вікторію. 17 травня жінку побив її цивільний чоловік Андрій Буряк, 35 років. Вікторія була на сьомому місяці вагітності.

За кілька днів до цього жінка отримала 39 тис. грн аліментів від першого чоловіка ­Михайла. З ним розлучилася сім років тому.

— Віка побачила, що з картки все зникло. Запитала в Андрія, куди подів гроші. Він був п'яний. Напав на неї й дитину з кулаками, — розповідає 52-річна Галина Кишенко, мати Вікторії.

У лікарню Жовтих Вод жінку привезли непритомну. Зробили кесарів розтин. Її син вижив, зараз у лікарні. Вікторія в комі.

— Віка кашляє кров'ю. Лікар торкнувся до її плеча, вона тільки розплющила очі й закрила. Нічого не чує, не бачить. Медики навіть одного процента не дають, шо дочка виживе. За два дні потратили дві з половиною тисячі. Не знаю, як ми будем далі справляться, — продовжує Галина ­Костянтинівна. — У них у Жовтих Водах є квартира. Андрій ніде не робив. Сашу забрала до себе в Дніпропетровськ. Хто його знає, шо в Андрія зараз на умі. Забрав усі гроші, хоч би щось на лікування дав.

Вікторія та Андрій зійшлися два роки тому.

— Він часто пив, бив її. Я говорила їй розводиться. А вона каже, шо любе його. Їй уже не 17 років, не знаю, чи можна якось вплинути. Доросла жінка, сама повинна була думать, — додає Галина Кишенко.

Зараз ви читаєте новину «Вагітну Вікторію Гапетченко чоловік забив до коми». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути