понеділок, 25 липня 2016 00:05

Біопрепарати "Санекс" розчиняють волосся та залишки їжі

— 25 років мучився — пробивав засмічені труби, забиті каналізації. Два роки тому проблема вирішилася — на виклик ходжу з біопрепаратами "Санекс". За цей час не мав жодної скарги від клієнтів, — розповідає львівський сантехнік Микола БОРОВИЙ, 53 роки.

Як позбутися неприємного запаху з ванної та туалету?

— Завжди беру "Санекс Комплекс". Це шипучі таблетки, у кожній упаковці по чотири штуки. Ними можна користуватися як у приватних будинках, так і в багатоквартирних. Після періодичного застосування сморід повністю зникає, більше не повертається. У квартирах таблетками видаляють жирові забруднення. Кладу одну в бачок унітаза. Якщо треба прочистити зливні труби, таблетку розчиняю у воді, вливаю в систему. Цей препарат безпечний для здоров'я. Його раджу господарям, в яких є малі діти чи тварини.

Що робити, якщо у ванні не сходить вода?

— У таких випадках розчин біопрепарату "Санекс Біо Дрен" заливають у ванну та умивальники. Щоб запобігти такому, раджу проводити профілактику. Упаковки вистачає на три місяці. Знищує наліт усередині каналізаційних труб, не пошкоджує їх. Тепер клієнти значно рідше дзвонять у свята: на Новий рік чи Великдень.

Чим ще можна прочистити каналізацію?

— Волосся, жир та залишки їжі добре розчиняє "Санекс Універсал". Він також безпечний для пластикових труб. Хімічні засоби деформують їх поверхню, прочищають невелику частину труби, діють недовго. Усі засоби "Санекс" можна замовити на сайті t-klio.dp.uа.

Зараз ви читаєте новину «Біопрепарати "Санекс" розчиняють волосся та залишки їжі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути