пʼятниця, 13 січня 2017 05:30

Біопрепарати "Санекс" працюють при мінусових температурах

— У грудні погода змінювалася — засипало снігом, тоді було потепління. Із сусідської вигрібної ями почали виливатися відходи. Сусід бігав, як ошпарений. Все асенізатора з району не міг викликати. Я йому подарував "Санекс" для вигрібних ям та вуличних туалетів. Сам ним уже три роки користуюся, — розповідає 55-річний Андрій Озарко з міста Рудки Самбірського району Львівської області.

— Сусід спочатку не повірив, що засіб може допомогти з його проблемою. Але іншого виходу не мав. Залив розчин біопродукту в унітаз. Під вечір вода почала сходити. На Новий рік із пляшкою хреновухи прийшов. Казав, що й не здогадувався, як легко можна вирішити таку складну ситуацію.

Санекс працює цілий рік без перерв — за спеки влітку та в зимову холоднечу. Переробляє відходи в рідину без запаху. Через три місяці її відкачують насосом на землю. Власникам приватних будинків, які використовують іонообмінні фільтри чи мають підвищений вміст солей у стічних водах, краще замовляти "Санекс RO Septix".

— Удома також завжди тримаємо "Санекс Біо Дрен" для очистки стічних труб від жирів та залишків їжі. Був випадок, коли на Різдво знайомого сантехніка викликали. Тепер, аби труби не забивалися, проводимо профілактику, — говорить Озарко.

Розчин "Санекс Біо Дрен" заливають у ванну й умивальники. Для профілактики ­однієї упаковки вистачає на три місяці. Знищує наліт на внутрішній поверхні каналізаційних труб, не пошкоджуючи їх.

Біопрепарати серії "Санекс" можна замовити на сайті http://t-klio.dp.ua або ж придбати в роздрібних магазинах.

Усі покупці в січні отримають маленькі подарунки.

Зараз ви читаєте новину «Біопрепарати "Санекс" працюють при мінусових температурах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути