понеділок, 28 березня 2016 05:35

Біопрепарати "Санекс" не шкодять здоров'ю

— Ще два роки тому боялася викликати сантехніка. Як правило, вони завжди зайняті. На роботі брала вихідний і день чекала спеціаліста. Чоловік постійно не мав часу. Казав, що забиті стічні труби — не його компетенція, — розповідає 38-річна Ярослава Нагірна зі Львова. Вже рік на сайті ­http://t-klio.dp.ua замовляє біопрепарати "Санекс".

— Якось сантехнік прочистив труби тросом. Казав, що все погано, тому приходитиме регулярно. Мовляв, проблема не стільки у волоссі, жирі й залишках їжі — труби зносилися. Потрібна профілактика. Але нічого не порадив, — каже.

Нагірна шукала інформацію в інтернеті. Користувачі радили, що в обслуговуванні забитих труб найкраще допоможе біопрепарат "Санекс Універсал". Не містить хімії, здоров'ю не шкодить. Розкладає жири, залишки їжі й інші органічні відходи. Найважливіше — знищує жирові пробки. "Санекс Універсал" безпечний для пластикових труб. Інші засоби деформують їх поверхню, прочищають невелику частину труби, діють недовго.

— У перший місяць потрібно використовувати біопродукт п'ять діб поспіль, а потім — раз на місяць.

Пляшки вистачає більш як на півроку залежно від стану стічних труб.

— Для дачі замовляємо "Санекс" для вигрібних ям. Ним прочищаємо яму вуличного туалету. Запах зник у перший місяць. Органічні відходи переробляються на рідину, що відкачуємо на газонну траву. Зрозуміла — краще попередити проблему, ніж вирішувати її. Зручно, що "Санекс" можна використовувати в холодну пору.

У квітні покупці біопрепаратів "Санекс" отримають подарунки.

Зараз ви читаєте новину «Біопрепарати "Санекс" не шкодять здоров'ю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути