четвер, 11 серпня 2016 12:06

З'явились вражаючі фото посадки бойових літаків на автодорогу
21

Фото: Повітряне командування "Захід"

У мережу виклали фотографії вчорашньої посадки військових літаків МіГ-29 та Су-24 на автодорогу Київ-Чоп. Бойові вильоти проводило повітряне командування "Захід" у рамках командно-штабних навчань "Небесний щит - 2016".

Про це йдеться на офіційній сторінці командування у Facebook.

Під час заходу відпрацьовані практичні дії, зокрема, виконання льотно-тактичних завдань, як вдень так і вночі. А саме здійснено імітовану посадку авіаційної техніки у визначеному районі.

"Відповідно до плану бойової підготовки виконувалася посадка літаків МіГ-29 та Су-24 на визначену ділянку дороги. За роки існування Збройних сил України відповідний елемент льотний склад виконує не вперше, є великий попередній досвід під час відпрацювання зазначеного елементу льотно-тактичної вправи на базових військових аеродромах, а також під час проведення заходів перебазування авіації на інші визначені аеродроми. Оскільки в країні напружена та складна ситуація, ми завжди маємо бути готові виконувати бойові завдання з виводу літаків із-під удару", - каже полковник Олексій Марченко, тимчасово виконуючий обов'язки командира повітряного командування "Захід".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Не танками єдиними. В мережі з'явились фото з Луцького військового аеродрому

Нагадаємо, на авіавиставці у Фарнборо представили український Ан-178, який здійснив демонстраційний політ. Літак не зміг піднятися у небо в запланований час, оскільки організатори авіашоу заборонили польоти через аномальну зливу.

Зараз ви читаєте новину «З'явились вражаючі фото посадки бойових літаків на автодорогу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути