четвер, 21 січня 2016 15:49

Жителі хутора на Черкащині опинилися у сніговій блокаді
3

Фото: Фото з фейсбуку Лесі Островської

Четвертий день хутір Буда Чигиринського району залишається без дорожнього сполучення. Дороги замело снігом, який у деяких місцях сягає двох метрів.

На хуторі мешкає близько 50 людей. Рейсові автобуси до Буди не доїжджають, а пересуватися своїм транспортом стало неможливо. До найближчого села Мельники, куди входить хутір – 7 кілометрів. Обласна влада ситуацію з дорогами та автобусним сполученням на Чигиринщині обіцяє скоро вирішити.

"Швидка" сюди не доїде. Найближчий магазин – за 12 кілометрів. Але до нього неможливо дістатися. Минулого року досить оперативно все чистили, а в цьому – п...а якась. Не можемо виїхати, тому що вулиці заблоковані. В деяких місцях снігу два метри намело", – розповідає депутат сільської ради Мельників Сергій Пісьмак.

Проблеми із транспортним сполученням і в сусідніх селах.

"Зараз вся техніка кинута туди. Проблеми не тільки з хутором Буда, але і Креселецьким лісництвом. Але ось-ось ми вже маємо все розчистити. Будемо підключати і фермерів, і підприємців з тракторами, які можуть нам допомогти. Спочатку розчищаємо дороги державного та місцевого значення", – розповідає 53-річний Юрій Панченко начальник управління промисловості та розвитку інфраструктури Черкаської ОДА.

Зараз ви читаєте новину «Жителі хутора на Черкащині опинилися у сніговій блокаді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1634
Голосування Що Вас найбільше дратує у Черкасах?
  • ями на дорогах
  • бродячі собаки
  • мало громадських туалетів
  • хамство в громадському транспорті
  • черги до лікаря
  • калюжі після злив
  • свій варіант в коментарях
Переглянути