четвер, 28 липня 2016 13:27

У Вінниці знімають кінодраму: головним героєм стане доброволець
1

У Вінниці знімають соціальну драму про війну і кохання під назвою "Тримаю тебе біля серця". Сюжет розвивається навколо подій 2014 року в Україні. Режисер фільму Валерій Шалига, відомий за кінострічкою "Повернення Мухтара".

Першу частину стрічки зніматимуть на проспекті Космонавтів, Майдані Незалежності і території військової частини Нацгвардії. Другу – на військовому полігоні в Калинівці. Про це повідомляє vinnitsa.info.

В основу фільму покладено історію української родини та вплив війни на їх стосунки. Головний герой – вінничанин, колишній офіцер, який з початком війни на Сході іде добровольцем в АТО.

Головні ролі в фільмі зіграли актори київських театрів – Лілія Нагорна та Ігор Волков. Також у фільмі знімаються вінницькі актори – Анатолій Вольський і Таїсія Славінська. У ролях другого плану зніматимуть бійців учасників АТО і бійців Нацгвардії. Загалом акторський склад налічує понад 60 чоловік.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Віктор Бронюк власноруч розфарбував свій будинок вишивкою

Зараз ви читаєте новину «У Вінниці знімають кінодраму: головним героєм стане доброволець». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути