вівторок, 26 липня 2016 19:01

Віктор Бронюк власноруч розфарбував свій будинок вишивкою

 

Віктор Бронюк розфарбував стіни свого будинку українською вишивкою. До цього планував прикрасити помешкання в альпійському стилі. На втілення нової ідеї лідера гурту ТІК надихнула українська традиція розписувати будинки.

Майстри переконували співака, що він хоче зробити неможливе. З проханням відмовити його від цієї ідеї звернулися до німців, які виготовляють фасадні фарби. Про це повідомляється на офіційній сторінці гурту "ТіК".

"Я був непохитний: в голові собі вже все зробив, тому фрази про "нереальність" просто не сприймав. Зрештою згадав свою художню освіту і всі підробітки на будівництві в студентські часи, і сам включився в процес. Погратися дійсно довелося. Але результат вийшов саме таким, як я очікував – завдяки вишивці на стінах і вікнах будинок ніби ожив. Вийшло дуже стильно! Перехожі постійно зупиняються біля будинку, щоб докладніше його розглянути. А майстри, які допомагали, навіть фото німцям потім вислали, щоб показати, що українці все-таки змогли зробити те, що вони називали неможливим" – розповів Бронюк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 14-річній мамі депутати дозволили ще рік пожити у соціальному центрі

Зараз ви читаєте новину «Віктор Бронюк власноруч розфарбував свій будинок вишивкою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути