понеділок, 23 травня 2016 12:34

У Вінниці спалили авто відомого волонтера
4

Фото: надані Юрієм Ткачуком

У Вінниці на вулиці Стеценка, 47 спалили автомобіль "Мерседес-Спрінтер", який належить відомому волонтеру, а нині — військовому-контрактнику Юрію Ткачуку. Пожежа трапилася уночі 22 травня.

"Пожежу побачили мешканці 9-ти поверхівок, викликали рятувальників. Нас розбудила сусідка і сказала, що горить. Я 22 рази їздив цією машиною у зону АТО, бував Дебальцево, Попасній, Трьохізбенці, інших гарячих точках. І там моя машина вціліла, а тут хтось підпалив", - розповідає 47-річний Юрій Ткачук.

Читайте також: У Вінниці іракці влаштували стрілянину

Хто міг підпалити автомобіль — чоловік не знає.

"Ніяких погроз на свою адресу не отримував, ворогів не маю. На кілька днів приїхав у відпустку, аби 25 травня привітати донечку із її першим роком життя. Машина стоїть весь час у дворі, нікому не заважала. Я звечора збирався на рибалку, складав спінінги, інші снасті. Сусіди бачили це у дворі. Але машина не завелася, бо розрядився акамулятор. Я зняв його і поставив на зарядку, тому точно скажу, що пожежа трапилася не через замикання", - додає військовий.

Автомобіль ремонту та відновленню не підлягає. Вигорів увесь, залишився лише металевий каркас.

Поліція за фактом підпалу відкрила кримінальне провадження. Зловмисників розшукують.

Раніше повідомлялося, що в ніч на 23 травня на вулиці Лазурній, 15 в селищі Затока Білгород-Дністровського району Одещини горіли бази відпочинку "Геолог" та "Топаз". В наслідок пожежі вогнем пошкоджено будівлю їдальні та знищено 9 дерев'яних будинків на загальній площі орієнтовно 900 кв. м.

Зараз ви читаєте новину «У Вінниці спалили авто відомого волонтера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути