субота, 21 травня 2016 13:57

У Вінниці іракці влаштували стрілянину

У Вінниці іракці влаштували стрілянину

Сьогодні близько 5 години ранку по вулиці Пирогова патрульні почули постріли. На місці події поліцейські затримали двох громадян Іраку, які у своєму автомобілі зберігали два пістолети та пристрій для куріння наркотичних засобів, повідомляє "Вінниця Daily".

"Зловмисники заблокувались в автомобілі Мерседес. Намагаючись втекти, пошкодили автомобіль патрульних. Поліцейські затримали двох чоловіків та викликали слідчо-оперативну групу. З добровільної згоди затриманих, поліцейські провели огляд автомобіля. В салоні автівки було виявлено пістолет "Форт 17", дозвіл на який належить іншій особі, пістолет за зовнішніми ознаками, схожий на стартовий та в багажнику - пристрій для куріння наркотичних речовин з нашаруванням невідомої речовини. З місця події було вилучено 6 гільз", - повідомили правоохоронці.

За даним фактом відкрито два кримінальних провадження за незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами та незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів. Такі правопорушення караються позбавленням волі на термін до 7 років.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У центрі Ужгорода відбулася перестрілка за участі депутатів

Автомобіль поміщено на арештмайданчик. Вилучена зброя та пристрій для куріння направлені на експертизи, після проведення яких буде надана остаточна правова кваліфікація даній події.

Причини та обставини інциденту з'ясує досудове слідство. За попередньою інформацією, постріли були здійснені в повітря, потерпілих немає, жодних заяв зі скаргами на протиправні дії затриманих від громадян до поліції не надходило.

Нагадаємо, у місті Могилів-Подільський на Вінниччині підстрелили Олександра Коломійця. Чоловік вижив, але зараз лежить в лікарні з двома кульовими пораненнями. У злочині підозрюють депутата міської ради та зятя міського голови Сергія Шевчука.

Зараз ви читаєте новину «У Вінниці іракці влаштували стрілянину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути