понеділок, 30 травня 2016 17:44

У Львові закликають долучатись до пошуків зниклих на сміттєзвалищі пожежників
3

Небайдужих просять звозити рукавиці та респіратори до Грибовецького сміттєзвалища в селі Великі Грибовичі Жовківського району на Львівщині. Там тривають пошуки трьох зниклих рятувальників.

"На смітєзвалище у Грибовичах потрібні грубі рукавиці і респіратори для пошуку людей, бо в ДСНС не вистачає, щоб максимум допомогти. Звертаємося до всіх небайдужих, хто хоче допомогти в розборі завалин і пошуку зниклих. Усі необхідні речі можна підвозити на сміттєзвалище в Грибовичі. Туди завезли 3 автобуси дітей-курсантів без спеціального взуття і з голими руками!" - написав на сторінці ГО "Варта 1" Ігор Зінкевич.

У свою чергу рятувальники просять не приходити сторонніх осіб на полігон.

"Тривають пошуково-рятувальні роботи. Не треба приходити сюди стороннім. Тим більше натовпом. Це тільки заважатиме роботі рятувальників. Крім того, це дуже небезпечно. Таку роботу мають виконувати спеціально навчені люди", - каже Віталій Туровцев із ДСНС Львівської області.

Нагадаємо на сміттєзвалищі у Великих Грибовичах піді Львовом, долаючи наслідки пожежі, під завалами опинилися троє чоловіків. Всі вони - рятувальники.

Читайте також: На Львівщині другий день горить сміттєзвалище

"Людей шукають дві години. Рятувальники на місці. Але працювати там просто нереально. Спека, сморід, дим виїдає очі. Хоч як це страшно, але лікарі мало дають шансів тим хлопцям, що під завалами. А з кожною годиною, вони все більше до нуля зводяться. Там просто пекло", - каже місцева мешканка Марія Юхимчук.

Зараз ви читаєте новину «У Львові закликають долучатись до пошуків зниклих на сміттєзвалищі пожежників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути