неділя, 06 березня 2016 23:16

У Криму відбулися рейди по місцях торгівлі квітами

У Криму відбулися рейди по місцях торгівлі квітами
Фото: ruinformer.com

У Севастополі перед Міжнародни жіночим днем стихійні продавці активізували нелегальну торгівлю живими квітами. Зокрема, порушення виявлені під час рейду, проведеного в районі ринку на площі 50-річчя СРСР і Московського ринку, передає Крим.Реалії.

"Торговці ... стверджують, що виростили реалізовані квіти у себе вдома. Однак більшість таких стихійних точок насправді реалізує товар, що поставляється перекупниками. Значна частина нарцисів і тюльпанів ночами обривається на навколишніх дачах, а проліски варварські видобуваються в кримських лісах ", - йдеться у повідомленні головного управління по земельному і фітосанітарного нагляду в Севастополі.

За підсумками контрольно-наглядових заходів складено 8 протоколів про адміністративні правопорушення.

У Севсільгоспнагляді також відзначили, що за торгівлю червонокнижними підсніжниками передбачені штрафи і адміністративна відповідальність, але навіть вони "не зупиняють" підприємливих "жителів Севастополя".

Зараз ви читаєте новину «У Криму відбулися рейди по місцях торгівлі квітами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути