четвер, 24 липня 2014 13:17

У Кременчуці під мостом знайшли предмет схожий на вибухівку
2

Фото надане УМВС України в Полтавській області
Фото надане УМВС України в Полтавській області

 23 липня близько 11.00 до лінійного відділу міліції на станції Кременчук на Південній Залізниці надійшло повідомлення, що під Крюківським мостом через річку Дніпро було виявлено підозрілий предмет, схожий на саморобну бомбу. Місцеві одразу запідозрили теракт та викликали рятувальників.

 "Повідомлення отримали від начальника караулу охорони Крюківського мосту, він саме здійснював огляд акваторії та виявив підозрілу валізу. На місце одразу виїхала слідчо-оперативна група, працівники СБУ та рятувальники. Для вилучення валізи з води залучили також водолазів, - повідомили в Полтавській обласній міліції. - Обстеживши місце події, було встановлено, що на брускові пінопласту прив'язана мотузка довжиною понад три метри. А до неї під водою вже прив'язана валіза. Предмет в середині нього схожий на інерційну котушку — прилад, який виділяє енергію. Його зараз обстежують вибухотехніки. Але вже на місці спеціалісти сказали, що це не вибухівка та загрози життю не несе".

 Також міліціонерами та рятувальниками обстежили прибережну зону мосту та всі секції конструкції. Інших підозрілих предметів не виявили.

Зараз ви читаєте новину «У Кременчуці під мостом знайшли предмет схожий на вибухівку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути