неділя, 06 листопада 2016 23:35

Сталися сутички між правими та лівими радикалами
6

У неділю ввечері у Львові сталися сутички між активістами "Правого сектору" та ліворадикального "Автономного опору". Приводом для зіткнень став марш на честь Нестора Махна.

За попередньою інформацією, у сутичках на вул. Залізничній брали участь близько 200 осіб. Як пишуть користувачі соцмереж, на вул.Залізничній було чути постріли та вибухи петард. Також на місці події присутні 7 екіпажів поліції.

Як повідомлялося, сьогодні представники "Атономного опору" планували провести у Львові "Марш Волі" на честь дня народження Нестора Махна. Окружний адміністративний суд заборонив проводити даний марш.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Правий сектор" та проросійські активісти знову влаштували бійку

"Стався напад на соціальний центр "Цитадель". Нацисти з "Правого сектору" і "ЦК АЗОВ" хотіли вчинити напад на мирних жителів, а ми стали на іхній захист. Ми все відбили, з нашого боку немає ніяких втрат. Зі сторони нацистів декілька поранених", - сказано у повідомленні автономів.

У свою чергу, у групі С14 праворадикали так прокоментували сьогоднішні події: "Не дочекавшись ліваків на точці збору, група націоналістів прийшли до "логова" автономів за адресою вул. Залізнична 20. Хотіли поговорити про "батька анархізму" та запитати про їх російські джерела фінансування. Замість діалогу "шавки" зустріли активістів киданням вибухових пакетів та пострілами з травматів. Відбулись локальні сутички. Є легкопоранені. Врятував "логово" ліваків приїзд декілька десятків патрулів поліції, які стали на захист будівлі".

Зараз ви читаєте новину «Сталися сутички між правими та лівими радикалами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути