пʼятниця, 02 вересня 2016 11:05

Прикордонника затримали за контрабанду цигарок

Прикордонника затримали за контрабанду цигарок

За незаконне переміщення цигарок через кордон затриманий прикордонник Могилів-Подільського загону, що на Вінниччині, повідомляє канал "112 Україна".

"Військовослужбовець Могилів-Подільського загону потрапив у поле зору наших підрозділів внутрішньої та власної безпеки. Кілька тижнів військовослужбовці вели за ним спостереження, документували можливі злочинні дії і, врешті-решт, все підтвердилося. Він сприяв незаконному переміщенню через кордон сигарет в пункті пропуску "Велика Кісниця" Вінницької області.", - повідомив помічник голови прикордонної служби Олег Слободян.

За словами Слободяна, військовослужбовець вже затриманий. Складаємо всі необхідні документи і далі передаємо його у військову прокуратуру, яка буде розслідувати цей злочин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Африканську чуму завезли із сусідньої області

Нагадаємо, 26 серпня затримали голову Липовецької райдержадміністрації Івана Демихіна. Він вимагав у фермера $3,8 тисяч. Чоловік хотів отримати дозвіл надати йому в оренду земельну ділянку площею 26 гектарів для вирощування плодового саду.

Зараз ви читаєте новину «Прикордонника затримали за контрабанду цигарок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути