пʼятниця, 26 серпня 2016 17:07

Керівник району вимагав у фермера хабар в доларах

Сьогодні затримали голову Липовецької райдержадміністрації Івана Демихіна. Він вимагав у фермера $3,8 тисяч. Чоловік хотів отримати дозвіл надати йому в оренду земельну ділянку площею 26 гектарів для вирощування плодового саду.

Автор: vn.depo.ua
 

"Посадовця затримали в момент, коли його водій приніс у службовий кабінет гроші. Він їх вийняв із бардачка машини" - розповідає Gazeta.ua керівник прес-центру СБУ у Вінницькій області Ірина Єрмолова.

Автор: фото надані прес-службою СБУ у Вінницькій області
 

Досі у кабінеті голови райдержадміністрації працівники СБУ спільно з слідчими обласної прокуратури проводять слідчі дії. Посадовця затримали. Гроші конфіскують у бюджет країни.

Автор: фото надані прес-службою СБУ у Вінницькій області
 

Читайте також: Керівник українського вузу погорів на хабарі

Голова обласної держдміністрації Валерій Коровій на власній сторінці у Фейсбук написав, що дехто, які є державними службовцями неправильно зрозуміли суть впровадженої реформи державної служби.

"Незважаючи на те, що реформа державної служби передбачає збільшення зарплати державним службовцям наскільки це можливо в сьогоднішніх умовах, розробляється система професійної мотивації, окремі діячі все одно "дивляться в ліс". Час попереджень та вмовлянь забути про корупцію та хабарництво - минув. Кожен, хто буде вчиняти такі оборудки буде відповідати перед законом і людьми" - зазначив Коровій.

Зараз ви читаєте новину «Керівник району вимагав у фермера хабар в доларах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути