четвер, 08 грудня 2016 14:07

На слизьких дорогах масові ДТП і транспортний колапс
8

8 грудня на дорогах Львова масові ДТП через ожеледицю.

"Станом на 13.00 год у місті відбулося 32 ДТП. За вчорашню добу зафіксували 27 випадків. На вулиці Брюховецькій зіткнулися 3 транспортних засоби, у них в'їхали ще 2 машини. На вулиці Коперника легкова машина в'їхала у мікроавтобус. Внаслідок цього вона розвернулась поперек дороги і перегородила рух для іншого транспорту. На кільці Чорновола-Липинського зіткнулися три маршрутки", - каже командир 2 батальйону патрульної поліції міста Роман Бліхарський.
"
У соцмережах львів'яни та жителі області продовжують постити фото з інших місць ДТП, попереджаючи водіїв про слизьку дорогу.

До прибирання міста залучили 45 одиниць техніки

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зима буде теплою

"Дороги міста прибирали грейдер, чотири підмітальні машини, 15 піскорозкидувачів, сім навантажувачів, 16 тракторів та дві одиниці іншої техніки. Посипали 77 кубами піскосуміші", – кажуть у міськраді.

Рятувальники закликають дотримуватися правил дорожнього руху.

"В ожеледицю водіям варто їхати на безпечній швидкості, бо на слизьких дорогах гальмівний шлях збільшується. Обов'язково користуватися ременями безпеки. Пішоходи мають переходити дороги лише на пішохідних переходах, бути уважними, щоб не потрапити під колеса автомобіля. Варто відмовитись від поїздок на далекі відстані, у гірські райони. Якщо потрапили у кризову ситуацію, відразу телефонувати 101", – каже капітан служби цивільного захисту Христина Авдєєва.

2 грудня центр міста перетворився на суцільну калюжу і снігову кашу

Зараз ви читаєте новину «На слизьких дорогах масові ДТП і транспортний колапс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути