Ексклюзиви
пʼятниця, 02 грудня 2016 14:00

Центр міста перетворився на суцільну калюжу і снігову кашу
9

Фото: Сергій Черешньовський

У Львові мокрий сніг спровокував транспортний колапс.

Через снігову кашу на тротуарах пішоходи змушені перестрибувати калюжі. На нерозчищених дорогах - ДТП, затори і тягучки. Відповідні фото львів'яни викладають у соцмережах та звинувачують у бездіяльності комунальні служби.

"Респект комунальним службам міста. Вони завжди на "висоті" і сьогодні вкотре доводять свою ефективну роботу. Тільки починає падати сніг – у Львові колапс. Якщо у спальних районах зранку ще "зимова казка" і все таке красиве, засніжене та не сильно бісить, то ближче до центру – все пливе, тане, тече, ллється. Попри це болото, а ще нечищені тротуари і дороги, затори, недостатню кількість громадського транспорту, мало кому вдалось дістатись роботи вчасно, не намочивши ноги, і добряче не вилаявшись", - написав у своїй сторінці у Facebook користувач Сергій Черешньовський.

"На фото видно скупчення комунальників біля Ратуші, які стоять і удають ніби працюють. За 100 метрів від них люди майже вплав долають пішохідний перехід через купи талого снігу, а ці "розминаються" неподалік мерії", - написав Черешньовський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зима буде теплою

У міськраді передали, що за ніч у Львові випало 33% місячної норми опадів. До розчищення міста від снігу залучили понад 50 одиниць снігоприбиральної техніки.

14 листопада через негоду у Львові на 4 міські маршрути не виїхав жодний автобус. Тисячі городян не змогли вчасно дістатися на роботу та навчання.

Зараз ви читаєте новину «Центр міста перетворився на суцільну калюжу і снігову кашу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути