неділя, 13 листопада 2016 16:30

У Львові вже катаються на санках та ліплять сніговиків
18

Фото: Валерій Шмаков

Снігопад, що почався вчора ввечері, тривав майже всю ніч, тож місто занесло снігом.

Через погодні умови у Львові дещо ускладнено рух транспорту. Як запевняють у мерії, загалом ситуація по місту контрольована, громадський транспорт курсує лише з незначними перебоями.

До прибирання снігу в місті залучено 120 одиниць техніки, яка розчищає в першу чергу магістральні автошляхи. Незважаючи на роботу комунальників, чимало хідників у спальних районах все ще залишаються засипаними снігом.

Для багатьох львів'ян заметіль стала на заваді зранку при добиранні на роботу. Довелось розчищати від заметів припарковані в дворах автівки. Сильний вітер зі снігом змушує перехожих закривати обличчя. Для інших, навпаки зміна погоди стала вісткою наближення різдвяних свят.

Найбільше ранній зимі зраділи діти, які вийшли на вулицю з санками, почали ліпити сніговиків та грати в сніжки. Та за словами батьків, ця атракція триватиме недовго, оскільки незабаром варто очікувати потепління.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Україну насуваються сильні снігопади

За прогнозами синоптиків, 14 листопада у Львові очікується місцями невеликий сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний, 7 – 12 м/с. Температура повітря вночі 2 – 7° морозу, вдень від 4° морозу до 1° тепла.

Львівська міська рада запустила сервіс, на якому можна в режимі реального часу відстежувати роботу комунальних машин, не виходячи з дому.

Зараз ви читаєте новину «У Львові вже катаються на санках та ліплять сніговиків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути