субота, 20 грудня 2014 22:46

На Миколаївщині селяни перекрили трасу, протестуючи проти відключень електроенергії
9

У суботу вранці, 20 грудня, близько 100 жителів селища Велика Корениха перекрили трасу Миколаїв-Очаків, протестуючи проти відключень електроенергії.

Мешканці обурені тим, що їм кожен день вимикають світло на 8 годин, в результаті чого з ладу виходить побутова техніка, відповідно псуються і продукти харчування. Крім того, за їх словами, в місцевому дитячому садку їжу готують на електроплитах, а через відключення світла це робити неможливо. Але найбільше обурює пікетників, що чіткого графіка відключень електрики досі нема.

Протестувальники ходили по нерегульованому пішохідному переходу, через що не давали проїхати машинам, а також рейсовим автобусам і маршруткам. Пропускали лише карети "швидкої допомоги" та інші спеціальні автомобілі. Як виняток пропустили батюшку, який їхав на службу. Акція по блокування траси тривала три години, в результаті чого на дорозі утворилася величезна пробка.

Зараз ви читаєте новину «На Миколаївщині селяни перекрили трасу, протестуючи проти відключень електроенергії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути