четвер, 18 вересня 2014 16:37

Кримчанам будуть блокувати номери за покупку трьох сім-карт за одним паспортом

Кримчанам будуть блокувати номери за покупку трьох сім-карт за одним паспортом

Жителі анексованого Росією Криму по одному паспорту можуть купити тільки дві російські сім-карти. При купівлі третьої - оператор обіцяє блокувати всі три "сімки".

Про це повідомили в одному з салонів мобільного зв'язку, де торгують стартовими пакетами російських мобільних операторів, пише Крым.Реалии.

"Такі тепер правила. Дві сім-карти по одному паспорту ще можна, але якщо ви купите третю, то вам заблокують всі три номери", - повідомила співробітниця салону.

На сьогоднішній день в Криму продають стартові пакети "МТС - Кубань" і "WIN mobile". Більшою популярністю користуються картки "МТС - Кубань" з-за більш вигідних умов для дзвінків з Росії.

У той же час на півострові продовжують діяти українські оператори мобільного зв'язку: "МТС - Україна", який надає свої послуги абонентам за допомогою роумінгу через мережі "компанії-партнера", і "Life".

Як відомо, російські стартові пакети в Криму продають за паспортами. Зараз, щоб придбати одну або дві сім-карти, потрібно пред'явити паспорт, на підставі даних якого торговці заповнюють анкету, яка передається оператору. Для покупки відразу трьох "сімок" необхідно надати ксерокопію паспорта.

Зараз ви читаєте новину «Кримчанам будуть блокувати номери за покупку трьох сім-карт за одним паспортом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути