вівторок, 13 вересня 2016 18:32

Костомельним заводом буде керувати бухгалтер спортивної газети

Костомельним заводом буде керувати бухгалтер спортивної газети

12 вересня на місце директора Жовківського Укрсанветзаводу призначили бухгалтера львівської газети "Спортивка" Ірину Колодій. Директора Михайла Клина понизили. Тепер він на посаді заступника директора.
"Жовківська районна рада зверталася до міністра аграрної політики Тараса Кутового, щоби звільнили київського директора Володимира Чечета і львівського Михайла Клина. В результаті його усього лиш понизили. На заводі недавно була комісія з Києва. До їхнього приїзду на території поприбирали, кістки пересипали вапном. Але саме підприємство збиткове. Пічки закриті, газу нема. По договорах завод продовжує приймати мертвяччину з області. Функціонують неіснуючі дочірні підприємства, з якими у костомельного укладені договори. Досі відмивають гроші", – каже голова львівського комітету екологічного порятунку України, Марко Шпікула.
Троє інвесторів хотіли побудувати на місці заводу новий, європейського рівня, але підприємство має статус об'єкта стратегічного значення. Тому його не можуть приватизувати, пояснює він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Грибовицьке звалище ночами звозять сміття.
На Жовківську філію костомельного заводу недавно приїжджала комісія з київського підприємства. Новому директорові на ознайомлення з роботою заводу дали два тижні.
"Виходить старий директор і далі керуватиме, а новий лише документи підписуватиме. Очевидно, її підставляють", – вважає еколог.

Нагадаємо, що хворих свиней, корів закопували в поліетиленових мішках неподалік заводу.

Зараз ви читаєте новину «Костомельним заводом буде керувати бухгалтер спортивної газети». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути