вівторок, 03 травня 2016 17:57

Хедерлез не дозволили святкувати в Ялті

В анексованому Росією Криму явку на провладне кримськотатарське свято Хеерлез забезпечують за рахунок заборони проведення його в інших місцях.

"Розглянувши ваше звернення про проведення свята Хедерлез 3 травня 2016 року в смт. Кореїз, адміністрація Ялти не погоджує проведення цього заходу у зв'язку з відсутністю можливості забезпечення заходів безпеки", – зазначено у документі, передає "Крим.Реалії".

 

В адміністрації міста заявили, що 3 травня проводиться Всекримське національне кримськотатарське свято Хедерлез на базі культурно-розважального центру "Шахерезада".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окупанти проводять Хидирлез в Криму лише для картинки - Умеров

"Можливості муніципального утворення Ялта в плані забезпечення заходів безпеки будуть спрямовані на проведення святкового заходу", – зазначили у мерії Ялти і додали, що усі охочі можуть відправитися на святкування Хедерлеза в Бахчисарайський район.

Нагадаємо, 3 травня 2016 року підконтрольна Росії влада Криму організувала святкування кримськотатарського свята Хедерлез.

Зараз ви читаєте новину «Хедерлез не дозволили святкувати в Ялті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути