вівторок, 30 липня 2013 08:38

Півтори сотні родин закликали Януковича покарати Міноборони за будівельну аферу

Півтори сотні родин закликали Януковича покарати Міноборони за будівельну аферу
Фото: job-sbu.org

168 родин просять президента Віктора Януковича розібратися з будівельною аферою у Борисполі. Люди вже понад п'ять років не можуть отримати довгоочікувані квартири.

Ще у 2007 році вони вклали кошти у будівництво багатоповерхівки по вулиці Ватутіна, 97 у місті Бориспіль Київської області. Втім, досі не можуть отримати свої оселі, адже будівництво не ведеться.

Як розповіли Gazeta.ua в ініціативній групі ошуканих, за аферою стоять чиновники з державного підприємства „Укрвійськбуд" Міністерства оборони України.

На думку постраждалих, така ситуація склалась внаслідок злочинних схем в середині відомства.

„Чому винні досі не покарані, а будинок не добудовано, адже всі постраждалі 100% заплатили за квартири? Чому до корупції в державній установі нікому немає діла?" - обурився у коментарі один із обдурених інвесторів (прізвища не називає).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наймасштабніші афери України

За його словами, задля придбання житла у новобудові багато хто з людей продали свої квартири та будинки в селах. Дехто навіть взяв кредит у банку і сьогодні сплачує його, плюс оренду чужої квартири одночасно.

"Ми стали безхатченками у власній країні за власні кошти. Не перелічити кількість звернень, направлених нами до Міністерства оборони України, правоохоронних органів, прем'єр-міністра України та інших владних осіб. Проте ситуація ані на крок з місця!" - наголосили в ініціативній групі.

Там також зазначили, що Міноборони заявило, що не несе відповідальності за господарську діяльність підвідомчої організації.

Зараз ви читаєте новину «Півтори сотні родин закликали Януковича покарати Міноборони за будівельну аферу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути