четвер, 03 березня 2011 06:00

Помешкання Волочкової сподіваються продати шанувальнику

Російська балерина Анастасія Волочкова, 35 років, продає свої апартаменти.

Двоповерхове помешкання знаходиться у чотириповерховому  будинку на вул. Італійська у російському місті Санкт-Петербург. У кількох залах стелі заввишки понад 5 м. Три санвузли, дитяча, спальні, кухня з їдальнею та вбиральня мають стелі 2,65 м. Загальний метраж 245 кв. м.

Уклала у ремонт та перепланування кілька мільйонів. Замовила індивідуальний проект у палацовому стилі. Стіни обклеїли шовком, декорували золотою ліпниною. Стіни санвузлів розмалювали фресками. Встановили ванну та умивальник із білого мармуру та порцеляни в античному стилі. Під стелею — кришталеві бра і люстри із позолоченою арматурою. Двері та меблі з червоного дерева. У вітальнях — мармурові каміни.

Дизайнерам та будівельникам балерина заборгувала близько $100 тис. Гроші не повертала більше як рік. 2004-го апартаменти намагалися заарештувати за рішенням суду. Судових виконавців не пустили всередину.

Волочкова придбала житло 2001 року за 120 млн руб. Це $4,5 млн за тодішнім курсом. Тепер хоче продати за $8,9 млн. Для Санкт-Петербурга така ціна — зависока, вважають місцеві рієлтори. Кажуть, "царські" апартаменти можуть зацікавити хіба що багатих шанувальників балерини. За кілька місяців ціну знизять принаймні на мільйон.

Зараз ви читаєте новину «Помешкання Волочкової сподіваються продати шанувальнику». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути