середа, 02 липня 2014 16:59

Новий планшет Gazer Tegra NOTE 7 став найпотужнішим ігровим пристроєм

 

На початку квітня 2014 року на українському ринку цифрових пристроїв з'явився новий планшетний комп'ютер від компаній Gazer Limited і NVIDIA. Новинка під назвою Gazer Tegra NOTE 7 позиціюється як найшвидший і найфункціональніший ігровий планшет. Високі показники продуктивності забезпечують процесор четвертого покоління від NVIDIA і потужний відеоприскорювач Geforce.

Дизайн Gazer Tegra NOTE 7 прямо говорить про те, що цей пристрій для ігроманів. Корпус виконаний з міцного чорного пластика. Тильна сторона прикрашена широкою прогумованою вставкою, обрамленою тонкими глянцевими смужками. Решта поверхні — матова, приємна на дотик. Вага і товщина середні — 9,6 мм і 320 г відповідно.

Роздільна здатність семидюймового екрану складає 1280x800 точок. Основою екрану є матриця IPS, що забезпечує широкі кути огляду, хорошу контрастність, насиченість кольорів. Сенсор екрану розпізнає до 10 одночасних дотиків.

Однією з найцікавіших властивостей пристрою є його платформа. Потужні мобільні процесори від NVIDIA незмінно опинялися в перших рядах на момент випуску. Те саме можна сказати про Tegra 4, встановлений в даній моделі. Процесор з частотою 1,8 ГГц заснований на архітектурі Cortex-a15. Він включає 4 основні ядра і одне додаткове енергозберігаюче ядро. Обробка графіки покладена на потужний графічний прискорювач Geforce ULP, що має 72 ядра.

Головним обмежуючим чинником виявився ОЗП. Оперативної пам'яті не так багато, як можна було очікувати — всього 1 Гб. Об'єм вбудованої пам'яті — 16 Гб, додатковий простір можна отримати, встановивши карту пам'яті. Ємність акумулятора даного пристрою — 4100 мАгод. Заряду вистачає приблизно на 3-5 годин гри або 8-10 годин перегляду відео.

На окрему згадку заслуговують переваги аудіо. Застосовується фірмова технологія Pureaudio, що включає ряд програмних, апаратних, конструктивних рішень. Завдяки якості і розташуванню динаміків пристрій видає вельми гучний, чіткий стереозвук.

Фронтальна камера дозволом 0,3 Мп забезпечує непогану картинку при відеозв'язку. Дозвіл основної камери — 5 Мп. Її основною перевагою є обчислювальна частина, заснована на фірмовій технології NVIDIA Chimera. Саме вона забезпечує швидке фокусування, зйомку в HDR. Запис відео здійснюється з якістю Full HD.

В цілому, Gazer Tegra NOTE 7 — потужний планшет, який працює під управлінням найсвіжішої операційної системи Android 4.4.2. Компактність і ергономічний дизайн роблять його зручним, необтяжливим супутником в будь-якій подорожі. Це відмінний вибір для любителів приємного дозвілля за грою або переглядом відео на планшеті. Приємним доповненням є наявність стілуса і реалізація роботи з ним. Завдяки цьому даний пристрій може зацікавити також своїми можливостями малювання і рукописного введення.

Детально вивчити властивості, технічні характеристики цього продукту можна на сайті інтернет-магазину "Розетка". Даний товар супроводжується офіційною гарантією на 12 місяців. Зручна форма замовлення товару робить процес покупки простим і приємним.

Повну версію огляду дивитися тут: http://b2b.vc/184526

Зараз ви читаєте новину «Новий планшет Gazer Tegra NOTE 7 став найпотужнішим ігровим пристроєм». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути