четвер, 11 червня 2015 18:19

На вулиці Артема ушляхетнили будівлю за допомогою StreetArt
3

11 червня 2015 року зусиллями двох компаній відбулося урочисте відкриття відреставрованого та оформленого фасаду старого будинку по вул. Артема 75. Усі кияни знають, що у місті дуже багато будинків, які знаходяться у занедбаному стані. Особливо прикро, що це центральна туристична частина міста. Цей спільний проект – це спроба зробити місто привабливішим. StreetArt на Артема, 75 було розроблено та реалізовано зусиллями двох компаній "Інтергал-Буд" та "WallStreet".

"Задумка зробити подібний проект у компанії "Інтергал-Буд" була давно. Ми раді, що знайшли своїх однодумців, компанію "WallStreet", та спільними зусиллями змогли його реалізувати. Всім відомо,що отримувати подарунки – це чудово, але дарувати - їх ще приємніше. Тому ми вирішили подібним чином відзначити день заснування компанії та подарувати його киянам саме у цей день", - говорить директор з маркетингу компанії "Інтергал-Буд", Марина Теплюк.

Компанія власним коштом відреставрувала стіну будинку та оформила його креативними зусиллями компанії "WallStreet".

"Ми сподіваємось, що цей StreetArt сподобається і буде багато років тішити око, як киянам, так і гостям міста", - зауважила директор з маркетингу компанії "Інтергал-Буд", Марина Теплюк.

Компанія "WallStreet" вже відома у Києві своїми роботами: художнє оформлення зоопарку, 3D картина на театральній, вагон квітів і арт-трамвай до дня Києва.

Компанія "Інтергал-Буд" була заснована у 2003 році у Львові та є однією з найбільших девелоперських компаній України. На сьогодні в активі компанії більше ніж 50 реалізованих проектів у сфері житлової та комерційної нерухомості загальною площею близько 700 тисяч квадратних метрів. Проектний портфель компанії нараховує більше ніж 2,3 мільйони квадратних метрів, як реалізованих, так й проектів, що будуються. Офіси компанії функціонують у кожному з міст України, де будуються житлові комплекси, - Києві, Львові, Рівно, Ужгороді, Житомирі, Мукачеве та Чернівцях.

 

Зараз ви читаєте новину «На вулиці Артема ушляхетнили будівлю за допомогою StreetArt». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути