середа, 05 січня 2011 20:28

Сім місяців матиме Полтава на вихід із кризи

Відкриттів, виходу зі складних ситуацій, перемог у творчих конкурсах слід чекати полтавцям нового 2011 року, говорить астролог із Полтави 50-річна Наталія Скарлатті.

— У 2011 році Полтаву чекає успіх. Янгол-охоронець 16 січня із знака Близнюків переходить у знак Рака. Це дуже добре, адже наше місто саме відповідає цьому астрологічному знаку. Сім місяців дається місту, щоб вийти із усіляких кризових ситуацій і витягнути інші міста. Крім Полтави, під знаком Рака — Миколаїв та Львів. Їх це також стосується. Між собою міста товаришуватимуть. Полтави не торкнуться негаразди, пов'язані з природними катаклізмами — пожежі, землетруси, сильні вітри, повені.

Як проявить себе новий мер?

— Олександр Мамай має астрологічний знак Близнюки. Під цим знаком народжуються люди, здатні вчитися, працювати з інформацією, домовлятися з ким завгодно і де завгодно. Мамай зможе покращити матеріальні справи міста. І взагалі цей рік для нього буде успішний. Однозначно не можна судити: він людина світла чи темна. Але є золота середина. Очевидно, що він займається благодійністю, підтримує молодь, дітей. Це світлі вчинки. Будемо сподіватися, що він прийматиме позитивні рішення і для Полтави. Хочу зазначити, що його прізвище Мамай дуже пов'язане з егрегором України. Адже стільки легенд, казок, міфів є про козака Мамая. Тож він повинен дружити з історичним егрегором, підтримувати його. Поважати прадавню історію, дореволюційну, до Полтавської битви. Із видимим світом він знайшов спільну мову, а тепер його задача полягає у знаходженні мови з померлими предками, з духами козаків. Для цього треба вкладати гроші в історичні дослідження, літераторів, сприяти відновленню історичної справедливості. Він мусить вивчати історію, археологію, цікавитися літературою. Тоді буде все гаразд. Мер буде шанований і процвітатиме разом із містом.

Із ким Полтаві потрібно налагоджувати зв'язки?

— Із Канадою, із Західною Європою.

Чого чекати полтавцям?

— Ми будемо всім допомагати, гостинно прийматимемо туристів, делегації по обміну досвідом. Що стосується конкретних знаків, то Овнам буде складно цього року, і якщо у владних структурах їх великий відсоток, то можуть бути певні труднощі. Представникам водних знаків — Рибам, Ракам, Скорпіонам — поталанить у багатьох справах. Вони витягнуть всі починання. Важливі також Стрільці, Діви, Водолії та Козероги, адже їхня дисципліна, прискіпливість, вимогливість допоможуть уникнути певних помилок.

Зараз ви читаєте новину «Сім місяців матиме Полтава на вихід із кризи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути