понеділок, 07 травня 2012 07:00

Молочні магазини відкрили у спальних районах

У шести мікрорайонах Миргорода Лубенська фірма "Алустон-БВ" збудувала мережу магазинів "Молоко". Продають продукцію Лубенського молокозаводу за цінами виробника.

— Купила редиски, хочу оце ще сметани узяти, — каже миргородка. Заходить у "Молоко". Це металевий кіоск 5х5 м. Такі поставили в усіх спальних районах.

У магазині лубенську сметану із жирністю 21% продають по 10,35 грн/л, молоко 3,2% коштує 8,5 грн. У крамницях у центрі Миргорода така сама сметана коштує 11,9 грн, молоко — 9,2 грн.

— Молочну продукцію точно везуть щодня. У решті торгових точок продукти завозять раз у три дні, — каже представник мережі магазинів "Молоко" Борис Боришполець, 27 років. — У Миргороді маємо дев'ять торгових точок.

У Лубнах — 15 таких крамниць. Влітку планують відкрити "Молоко" в Лохвиці.

В області працюють 11 молокопереробних заводів. Кожен у своєму районі має фірмовий магазин. В обласній адміністрації кажуть, найбільш потужні підприємства, як Лубенський, Глобинський, Пирятинський, Гадяцький молоко та сирзаводи, відкривають магазини в сусідніх районах області. У Полтаві працюють фірмові магазини від кожного з цих виробників.

Гадяцький сирзавод відкрив фірмовий магазин у Києві.

Зараз ви читаєте новину «Молочні магазини відкрили у спальних районах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути