понеділок, 30 вересня 2013 05:15

Кременчуківець звів 6-метрову піраміду

Автор: фото: Сергій Макаров
 

6-метрову піраміду з білого граніту біля села Кіндрівка Кременчуцького району звів кременчуківець 63-річний Володимир Марковський (на фото ліворуч). Верхню частину можна зняти і почепити замість неї скляний конус. Прохід у вигляді прямокутної арки з пластиковими дверима. Всередині є 2-метровий колодязь. Під час будівництва цвяхів і клею не використовував.

— Читав, що піраміди укріплюють енергетику людини. Проникся так, що вирішив і собі зробити. За приклад узяв єгипетську — Хеопса, бо найбільше подобається. Витратив на будівництво рік і більше 10 тисяч гривень. До колодязя хочу провести труби з озера. Вода по спіралі потраплятиме в нього й повертатиметься назад, — говорить Володимир Марковський. — Пускатиму в піраміду безкоштовно всіх охочих.

Ділянку біля озера, де побудована піраміда, він орендував у сільради на п'ять років. Готує місце ще для двох. Перша має очищати організм, друга — вирівнювати тиск і зміцнювати імунітет. У Полтавській області це третя піраміда. Інші дві, у Пирятинському та Кобеляцькому районі, збудували на початку ХХ ст. як усипальниці вельмож.

Зараз ви читаєте новину «Кременчуківець звів 6-метрову піраміду ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути